't Klepperhuus sluiten?! Proaties!

In de afgelopen periode kregen we van verschillende kanten vragen over de toekomst van ’t Klepperhuus. Er waren zelfs verontruste gasten die vroegen of we gingen sluiten. Die kunnen we gelukkig geruststellen, want niets is minder waar.

Wel is het zo dat veranderingen in de zorg bezuinigingen met zich mee brengen, ook voor de Baalderborg Groep, waar ’t Klepperhuus deel van uit maakt. Dat betekent dat ook wij helpen zoeken naar mogelijkheden om met minder geld hetzelfde te kunnen blijven doen. In ons geval valt te denken aan een nauwere samenwerking met onze zusterbedrijven Landhoeve Zwieseborg en cadeauwinkel ’t Gilde. We kunnen bijvoorbeeld gebruik maken van elkaars kennis, keukens en medewerkers. Hier worden momenteel volop ideeën voor aangedragen en onderzocht.

Werkplekken veiligstellen

Ons uitgangspunt: de werkplekken voor cliënten met een beperking veiligstellen en liever nog uitbreiden door nieuwe initiatieven, waarmee we nóg meer gasten kunnen vinden en binden. Want daar moeten we het van hebben, zeker als de zorgbudgetten straks lager zullen worden. Gezien de betrokkenheid van onze gasten, hebben we er alle vertrouwen in dat we hierin gaan slagen. Via onze website en facebookpagina houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen, dus like ons op facebook, dan mist u niets!

 

‘Proaties bij de koffie-actie’

Speciaal voor onze geschrokken gasten (en ook alle andere natuurlijk!) hebben we t/m 12 juli a.s.een gezellige ‘Proaties-bij-de-koffie’ actie: een gratis 2e kopje koffie van het huis! Een prima reden om snel weer even bij te praten. Tot ziens!