Restaurant

Een lekker 12-uurtje, een uitgebreide lunch of een heerlijk diner, onze keukenbrigade verwerkt er naast de gebruikelijke ingrediënten ook hart en ziel in. En dat proeft u. Onze koks werken bij voorkeur met streekproducten en met de seizoenen mee. En natuurlijk altijd met dagverse ingrediënten.

Onze filosofie: de Stadsherberg is een ontmoetingsplek voor iedereen. Gastvrij, laagdrempelig en gezellig. Om die reden proberen we onze prijzen zo gunstig mogelijk te houden. En wie eenmaal bij ons gegeten heeft, zal volmondig (ja, dat mág!) beamen dat lekker en betaalbaar prima samen gaan. Want zeg nu zelf: zelfs een eenvoudige uitsmijter of schnitzel wordt iets bijzonders wanneer die met zorg en liefde wordt bereid. Tel daarbij het vakmanschap en de altijd weer verrassende invalshoeken van onze chef-koks en u begrijpt, waarom ’t Klepperhuus zo’n groot aantal trouwe klanten kent.

Bij mooi weer kunt u lekker buiten zitten; aan de voorzijde staan enkele tafels aan de gezellige winkelstraat en aan de achterkant van het pand is een knusse, besloten binnenplaats.

Wij zijn maandag t/m zaterdag vanaf 10.00 uur geopend.

Openingstijden keuken:

maandag:

11.30 tot 16.30 uur

dinsdag t/m zaterdag
11.30 tot 20.00 uur

Zondags gesloten. ( koopzondagen geopend vanaf 13.00)

Voor reserveringen kunt u bellen met telefoonnummer: 0523 268013.

         

Werken in de horeca iets voor jou? Heb je een indicatie of PGB en lijkt een baan in de horeca je leuk? Kom dan eens kijken bij ’t Klepperhuus. Dan kun je zelf zien wat er bij komt kijken en of het misschien iets voor jou is!