Herberg

Zoals van een echte herberg verwacht mag worden, kunnen gasten bij ’t Klepperhuus ook terecht voor een slaapplek. Op de 1e verdieping zijn 4 eenvoudige hotelkamers met een gezamenlijke douche en toilet op de gang. Er zijn 2 tweepersoonskamers met aparte bedden en 2 éénpersoonskamers. Alle kamers hebben een tv en op 3 kamers is er een wastafel.

Het ontbijt zit bij de prijs inbegrepen en vindt u ’s ochtends in de koelkast op de gang, waar ook een waterkoker staat voor een kopje koffie of thee. De kamers zijn bereikbaar via een aparte ingang in het eetcafé en u krijgt een sleutel voor de bovenverdieping en slaapkamer.

Prijzen:

2-persoonskamer          € 57,50

1-persoonskamer          € 29,50

Inclusief ontbijt, exclusief toeristenbelasting.

In/uitchecken:

Inchecken tussen 14.00 en 19.00 uur; uitchecken vóór 10.30 uur.

Parkeren:

Er is betaalde parkeergelegenheid in de buurt; de parkeertarieven gelden alleen overdag van 9.00 tot 18.00 uur (21.00 uur op donderdag); op zondag is het parkeren gratis.

Onze kamers zijn ideaal voor wie een voordelige, no-nonsense overnachtingsplek in het centrum zoekt, maar minder geschikt voor mensen, die slecht ter been zijn en/of moeite hebben met traplopen. Liever wat meer ruimte of comfort? Dan verwijzen wij u graag naar de overnachtingsmogelijkheden bij ons zusterbedrijf landhoeve de Zwiese net buiten de stad.http://www.zwiese.nl